Naast dat we één van de grootste tuinhout handelaren zijn in  de provincie Groningen, verkopen wij ook meer dan 140 soorten blokhutten en tuinhuizen vanaf onze locatie aan de Lijnbaan 7 in Winschoten (naast Intratuin). Onze blokhutten en tuinhuizen zijn gemaakt van A-kwaliteit Noord Europees vurenhout. Het grote voordeel van dit Noord Europese vurenhout is, is dat het geen grote noesten heeft en dat het hout langer mee gaat dan de soorten uit Oost Europa.

Zoekt u voor uw woning in Groningen, Drenthe, Friesland een mooie blokhut of tuinhuis dan bent u bij ons op het juiste adres. Al vele soorten blokhutten en tuinhuizen hebben wij al geleverd in Winschoten, Delfzijl, Veendam, Hoogezand Sappemeer, Groningen, Haren, Harkstede. Van moderne blokhutten met plat dak tot klassieke tuinhuizen met schuin dak.

De blokhutten en tuinhuizen kunnen geïmpregneerd of onbehandeld worden geleverd.

Naast de standaard modellen blokhutten, verkopen wij ook modulaire overkappingen en kapschuren van Lariks / Douglashout. Zo’n kapschuur kan eindeloos worden uitgebreid met bijvoorbeeld een inpandige schuur, achterwanden van lariks of douglashout, strak uitgevoerd of met potdeksel planken. En wilt u de wand in een andere kleur, dan is dat geen enkel probleem.

Bovengenoemde blokhutten, tuinhuizen en kapschuur worden geleverd met een duidelijke opbouwbeschrijving en al het hout is al voor u op maat gemaakt.

Bent u handig dan kunt u ook kiezen voor een doe-het-zelf kapschuur of overkapping. U ontvangt dan een compleet houtpakket van lariks of douglas hout met opbouwbeschrijving en schroefpakket. U hoeft dan alleen het hout op maat te zagen en in elkaar te zetten.

Vraag naar de mogelijkheden.

Ook voor priëlen, carports en garages kunt u bij Vermeulen Steen & Hout terecht. Ook hier weer een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Van onbehandeld Midden Europees grenen tot lariks/douglas varianten, met plat of punt dak. Naast de standaard dakbedekkingen verkopen wij ook dakpanprofielplaten, dakshingles aquapan en riet shingle. Riet shingles geven de look van echt riet met de voordelen van een shingle. Voordelig, duurzaam. snel en makkelijk. De riet shingle geeft uw blokhut, tuinhuis, prieel of overkapping een authentieke uitstraling.

 

C1 Zaandam_99_189LW

blokhut maja

kapschuur-dhz-goor-dhz