Het Nederlandse merk Fatboy is in 2002 gelanceerd. Dit dynamische bedrijf is vooral bekend geworden door de Fatboy oversized zitzak van stevig materiaal in allerlei kleuren en een stoer, groot label aan de zijkant. De Fatboy zitzak werd binnen de kortste keren razend populair over de hele wereld. Naast de leuke zitzakken heeft Fatboy de loungecollectie uitgebreid met allerlei mooie artikelen zoals krukjes, poefs, tafels en parasols, hangmatten, vloerkleden, lampen en accessoires zoals kussens. De ontwerpen zijn leverbaar in verschillende verrassende kleuren en frisse prints. Allemaal gemaakt van oersterke materialen en geschikt voor zowel indoor als outdoor. Met Fatboy never a dull moment!

De Fatboy producten vinden inmiddels in 50 landen en op ieder continent gretig aftrek. Bekijk en bestel direct online in onze webshop.
Nieuw is de Fatboy Lamzack, een supersnel en lichtgewicht zitzak die je binnen 5 seconden hebt opgeblazen. (video). Ook nieuw is de draadloze lamp Lampie-on. Fatboy Lampie-on is ontworpen om zowel binnenshuis als buiten te gebruiken. Niets is beter om kamers, tuinen, zwembaden en feestjes mee aan te kleden dan deze charmante lamp.

ZITZAKKEN

Zitzakken is waar het avontuur voor Fatboy in 2002 mee begon. De eerste zitzak was de zitzak Fatboy the original, waarmee Fatboy bekend is geworden. De zitzak the original is voor velen onmisbaar geworden. Vandaag de dag heeft Fatboy zitzakken in de meest uiteenlopende kleuren, diverse materialen en met vrolijke prints.

HANGMATTEN

Hangmat met standaard, superstevig onderstel en verkrijgbaar in 14 gave kleuren. De Fatboy Headdemock hangmatten zorgen gegarandeerd voor een ontspannen sfeer.

HONDENKUSSENS

Hondenkussen en een stoere uitstraling gaan niet samen? Dan heb je de Fatboy hondenkussens nog niet gezien. Na een actieve dag wil je immers als hond ook wel even lekker loungen. Omdat ook honden in verschillende maten komen hebben wij een groot hondenkussen en een klein hondenkussen in verschillende kleuren die perfect in je interieur passen!

fatboy

fatboy-buggle-up-limegreen

131112-fatboy-16728_2

fatboy baboesjka

fatboy_doggielounge_orange_small

1020x1020-picnic_lounge-01_1