Vermeulen Steen & Hout is al jaren dé leverancier van de mooiste sierbestrating voor Noord-Nederland. Wij zijn gelegen in het Noord Oosten van Groningen, naast de Intratuin in Winschoten.

Op ons 15.000 m2 grote showterrein in Winschoten vindt u de ruimste keuze aan sierbestrating van de regio Groningen en Drenthe. Nergens anders vindt u zoveel soorten bestrating als bij ons in Winschoten.

Het grootste gedeelte van de bestrating is ingestraat in ons showterras en de 12 voorbeeld tuinen. De grote vakken met sierbestrating geven een realistisch beeld van de kleuren, soorten en de mogelijkheden. Vermeulen Steen & Hout heeft het grootste showterras in het Noorden van Nederland met sierbestrating en tuintegels van TOP fabrikant MBI, terrastegels van Redsun, terrastegels van het luxe Marlux,  tuintegels van het betaalbare Kijlstra-bestrating en gebakken klinkers van Wienerberger.

Naast de sierbestrating wat wij op de grond hebben liggen, hebben wij ook nog een groot aantal rekken met terrastegels, keramische tuintegels en verschillende soorten klinkers, waaltjes en betonklinkers.  Kortom volop keuze aan sierbestrating en ook nog eens voor ieder budget.

Sierbestrating leveren wij door heel Nederland, maar vooral in de provincies Groningen, Drenthe en de kop van Friesland. Maar door onze ligging in Winschoten hebben we ook veel klanten uit Duitsland (Bunde, Leer, Papenburg etc.).

Menig tuin in Winschoten, Pekela, Veendam, Hoogezand Sappemeer en Groningen is bestraat met onze sierbestrating. Veel hoveniers en stratenmakers uit de regio, Zuidbroek, Haren, Glimmen, Assen, Delfzijl, Vlagtwedde en Appingedam kopen bij ons de bestrating voor hun projecten. Zij waarderen de grote keuze en de mogelijkheid om ook met hun klanten rond te kijken.

Ons deskundige personeel geeft u het beste advies en uitleg over onze producten. En zoekt u een goede stratenmaker of hovenier? Ook hierbij kunnen wij u uiteraard helpen.

Dus voor ‘de mooiste bouwmaterialen voor uw tuin’, komt u naar de sierbestrating specialist Vermeulen Steen & Hout in Winschoten Oost Groningen.