Simson hoveniers

Hovenierspakket
Voor veel mensen is de tuin of het terras een groot deel van het jaar de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de vrije tijd. Het is dan belangrijk dat de tuin er verzorgd en mooi uitziet. De tuin en het terras zijn steeds vaker een verlengstuk van het huis: mensen eten in de zomer graag in de tuin en steeds vaker staat er een complete lounge zithoek met buitenkeuken in de tuin.Tuinen en terrassen worden steeds vaker verfraaid en bekleed met steenachtige materialen. Het gebruik van sierstenen en sierbestrating geeft de tuin een gewenste uitstraling en is tevens onderhoudsvriendelijk.
Het Simson Hovenierspakket biedt u een compleet assortiment aan producten die helpen bij de opbouw en het onderhoud van tuin en terras, eenvoudig toe te passen en met het hoogste verwerkings gemak.

Simson lijmen

Voor de opbouw van stenen (sier)muren en bijvoorbeeld stenen bloembakken en vijverranden biedt het Simson Hovenierspakket krachtige lijmen die weerbestendig zijn, en probleemloos te gebruiken zijn bij toepassingen met zowel betonsteen als natuursteen.

Simson voegmortels

De Simson voegmortels houden het terras en de bestrating voor lange tijd onkruidvrij. Tevens geven de voegmortels van Simson de tuin een mooie uitstraling. Of het nu gaat om een toepassing voor een tuinpad of terras, of om een toepassing voor door verkeer bereden bestrating, Simson heeft een oplossing.

Simson drainagemortels

Voor de juiste opbouw van de ondergrond onder een terras en bestrating biedt het Simson Hovenierspakket een gebruiksklare drainagemortel of een bindmiddel voor split. Met deze producten bent u verzekerd van de benodigde stabiliteit van de ondergrond en goede afvoer van (regen)water onder het terras en/of bestrating.

Simson onderhoudsproducten

Met de Simson onderhoudsprodukten houdt u sierbestrating als nieuw.

Simson voorbehandelings- en reinigingsproducten

Als onderdeel van een compleet lijmsysteem dragen de primers uit het Simson Hovenierspakket bij aan een hoogwaardige verlijming. Tevens biedt het Simson Hovenierspakket reinigers voor diverse toepassingen.

Simson lijmpistolen

Simson biedt u een aantal handpistolen waarmee u lijmen uit het Simson Hovenierspakket gemakkelijk kunt verwerken.