Vermeulen Steen & Hout is dé terrasoverkappingen / veranda specialist van het Noorden, gelegen in de provincie Groningen en naast de Intratuin in Winschoten. Op ons 15.000m2 grote showterrein in Winschoten hebben wij zes verschillende showmodellen staan, van budget overkapping tot luxe tuinkamer met glaswanden. Tevens staat er een vrijstaande aluminium terrasoverkapping met aluminium voor- en zijwand en een volledig uit Lariks/Douglashout gemaakte kapschuur.

De terrasoverkappingen leveren we door heel Nederland, maar vooral in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Maar woont u in Belgie of Duitsland ook daar kunnen wij uw terrasoverkapping leveren.

De terrasoverkapping wordt als bouwpakket geleverd, maar wij kunnen hem ook door ons vakkundige montageteam laten plaatsen. Wij hebben al honderden overkappingen gemonteerd in Groningen, Winschoten, Veendam, Bellingwolde, Pekela, Hoogezand Sappemeer, Blauwestad, Meerstad, Haren, Delfzijl etc. Maar ook in Amsterdam, Zwolle en Utrecht zijn we met ons montageteam geweest.

Ziet u uzelf al zitten onder een prachtige terrasoverkapping uit Winschoten? Kom dan snel bij ons langs en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs. De koffie staat voor u klaar.

Voordelen Terrasoverkapping:

  • Directe waardevermeerdering van uw woning
  • Helemaal naar wens uit te voeren
  • Langer genieten van uw tuin
  • Bescherming van uw tuinmeubelen
  • Weinig onderhoud
  • Isolerend

Maak een afspraak met onze adviseurs of bel ons voor een deskundig advies

Telefoon 0597 431 313

Wij verkopen uitsluitend Gardendreams veranda’s. De keuze voor Gardendreams is ontstaan doordat de terrasoverkappingen ontwikkeld zijn in Duitsland, de hoge Duitse kwaliteitseisen en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Ze geven niet voor niets 10 jaar garantie op een veranda.

De veranda’s zijn zeer degelijk en kunnen zowel standaard of als maatwerk worden geleverd. Of u nu een terrasoverkapping  met glas dak wilt of een overkapping die om de hoek gaat of heel groot met maar twee staanders, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Daarnaast hebben de terrasoverkappingen van Gardendreams een uitgebreid pakket aan accessoires en vele uitbreidingsmogelijkheden, zoals zonwering, LED verlichting, glasschuifwanden, schuifpuien, deuren, ramen, zijwanden, terrasheaters, screens etc.

Ook voor de horeca zijn de terrasoverkappingen van Gardendreams uitermate geschikt. We hebben al diverse overkappingen aan horecaondernemers geleverd en gemonteerd in Groningen, Delfzijl en Winschoten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor een horecagelegenheid bij de Blauwestad hebben wij een overkapping van 15 meter lang geleverd met aan de voorzijde windschermen van glas en zijwanden van glas om zo de klanten uit de wind te laten zitten maar toch ook van het uitzicht te laten genieten.

De veranda’s van Gardendreams zijn leverbaar in de volgende modellen:

Budget Edition veranda

Legend Edition veranda

Elegance Edition veranda

Expert Edition veranda

Exclusive Edition veranda

Freestyle Edition veranda

Elite Edition

Excellent Edition

 

Terrasoverkapping Winschoten, Groningen, Delfzijl, Appingedam, Hoogezand Sappemeer, Haren, Assen, Gieten, Veendam, Meerstad, Blauwestad, Oldambt, Harkstede