Onze tuinhout handel is gelegen in Winschoten naast de Intratuin aan de Lijnbaan 7. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de A7 en hebben ruim voldoende parkeerplaatsen. Naast dat u het hout kunt afhalen, bezorgen wij het tuinhout ook door heel Nederland. Vele klanten uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland gingen u al voor.

Naast bezorgen kunt u het tuinhout ook dagelijks bij ons afhalen (Cash & Carry). Wij hebben altijd hardhouten palen, geïmpregneerde tuinpalen, tuinplanken, vlonderplanken en balken in diverse lengtes en afmetingen op voorraad. U kunt makkelijk met een aanhanger bij het tuinhout komen en snel inladen. Mocht u hulp nodig hebben bij het inladen van ons tuinhout, dan is dat geen enkel probleem.

Woont u aan het water in de Blauwestad, Meerstad of aan het Zuidlaardermeer en weet u niet hoeveel tuinhout, vlonderplanken of balken u voor een aanlegsteiger nodig heeft?  Wij leveren complete pakketten vlonders per vierkante meter met alle benodigdheden. We leveren zowel geïmpregneerde, hardhouten en composiet vlonderplanken en palen in diverse afmetingen en diktes.

tuinhout

Scherp geprijsd tuinhout

Zoekt u voor uw woning in de provincie Groningen, zoals bijvoorbeeld Winschoten, Haren, Hoogezand Sappemeer, Veendam, Delfzijl en Appingedam een mooie schutting in een standaardafmeting (180x180cm) of gaat u er zelf één bouwen van schuttingpalen en schuttingplanken dan hebben wij voor u ook volop keuze en soorten. Houdt er altijd rekening mee dat u de tuinpalen in paalpunthouders zet of fixeert met snelbeton. Kiest u voor hardhouten tuinpalen dan is snelbeton niet nodig. Wij leveren nu naast snelbeton ook turbobeton van Simson. Dit turbobeton droogt veel sneller dan snelbeton, waardoor u de tuinpaal direct vast staat en u direct verder kunt met het maken van de schutting.

Naast het standaard assortiment verkopen wij ook natuurlijke erfafscheidingen van bijvoorbeeld kastanjehout, wilgenteenmatten, rietmatten, bamboerollen en (dop) heidematten.  Door de uitstraling passen ze goed bij boerderijen en klassieke woningen in Groningen, Drenthe en Friesland. Zoekt u toch liever een strakke schutting dan kunt u ook kiezen uit schanskorven of betonschuttingen. Deze schuttingen hebben een moderne uitstraling en hebben verschillende vormen betonpalen in grijs of antraciet.

Dus voor wie van tuinhout houdt koopt bij Vermeulen Steen & Hout in Winschoten (naast Intratuin). Grote voorraden geïmpregneerde vuren, grenen, lariks, douglas en hardhouten tuinhout artikelen en zoals altijd scherp geprijsd!