Bezorgkosten in Nederland

Wij bezorgen onze goederen in bijna heel Nederland (Waddeneilanden uitgesloten!). Klik op de provincie waar u woont, voor meer informatie over kosten in uw regio.

Bezorging Placeholder
Bezorging
 

Veranda’s / blokhutten bezorgen:
Veranda’s, carports, blokhutten en tuinhuisjes  worden bezorgd door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden (bel ons voor het tarief). Levertijd blokhutten & tuinhuisjes bedraagt ca. één week en voor veranda’s & carports één tot drie weken. Bezorgen gebeurt op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur. Alle producten zijn zorgvuldig verpakt.

Wilt u de veranda/carport, blokhut of tuinhuisje liever zelf afhalen? Dat kan, u bespaart in sommige gevallen € 75,- aan vrachtkosten. Ondanks deze besparing adviseren wij u toch het pakket te laten bezorgen. De verpakkingen zijn namelijk in de meeste gevallen dermate groot en zwaar dat die niet gemakkelijk op een aanhanger geladen kunnen worden. Tevens is het degelijk verpakt tegen beschadigingen.

Tuinhout bezorgen:
Al ons tuinhout wordt via dropshipment geleverd. Informeer naar de huidige leverkosten, afhankelijk van uw regio.

Kleine artikelen:
Kleine artikelen worden tussen de één en drie werkdagen bezorgt (o.a. Simson hovenierspaketten, tuinverlichting en Fatboy). In de meeste gevallen voor 12 uur besteld is de volgende dag in huis.

Sierbestrating:
Levertijd van sierbestrating en gerelateerde producten duurt vijf tot zeven werkdagen. Let op per leverancier wordt er tot een bestelbedrag van € 1.500,- € 100,- aan bezorgkosten berekent. Bestel daarom zoveel mogelijk bij één leverancier om zo veel mogelijk te besparen op de vrachtkosten.

Ons Adres:
Vermeulen Steen en Hout
Lijnbaan 7
9672 BL Winschoten