Over Ons:
Vermeulen Steen en Hout verkoopt de mooiste bouwmaterialen voor uw tuin. Met een showterrein van 15.000m² zijn wij één van de grootste tuinmaterialen leveranciers van Noord-Nederland. U kunt ons gemakkelijk bereiken, wij zitten namelijk vlak aan de A7 (afslag Winschoten) naast de Intratuin.

We beschikken over een fysieke winkel met groot showterras, waar u de allernieuwste trends op het gebied van bestrating kunt bekijken. De terrastegels en klinkers liggen in grote vlakken op ons terrein zodat u direct een goed beeld krijgt van hoe het terras er bij u in de tuin uit gaat zien. Heeft u even geen inspiratie? Dan loopt u gewoon door één van onze voorbeeldtuinen.

Ons assortiment tuinmaterialen is de grootste in de regio en bestaat onder andere uit: sierbestrating, blokhutten & tuinhuizen, aluminium en houten veranda’s, tuinkamers, carports, tuinhout, schuttingen, grind, split en tuinverlichting. Daarnaast verkopen wij alle soorten accessoires om uw tuin compleet en gezellig te maken.

Service:
Vermeulen Steen en Hout staat voor ouderwets goede service in een eigentijds jasje! Wij verkopen aan particulieren, stratenmakers en hovenier.

Ons deskundig verkoopteam staat van maandag tot en met vrijdag vanaf 8.00 tot 17.00 uur en zaterdags vanaf 9.00 tot 12.00 uur voor u klaar.

Met een eigen bezorgdienst kunnen wij in de regio de tuinmaterialen zoals tuinhout en bestrating razendsnel uitleveren. Tevens kunt u uw aangeschafte producten dagelijks bij ons afhalen.

Lees meer dan 100+ reviews over klanten die eerder bij ons kochten. U kunt deze reviews lezen op de de website van The Feedback Company.

Heeft u nog vragen of zit u met een probleem? Neem dan gerust contact met ons op!