De klantenservice helpt u graag bij al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld advies nodig of heeft u vragen over veranda’s, blokhutten of sierbestrating, neem dan contact met ons op. Maar ook voor klachten en informatie over retourneren van besteld producten kunt u bij de klantenservice terecht. Onze medewerkers helpen u graag.

De belangrijkste vragen aan de klantenservice vindt u onderaan.

Betalingsmogelijkheden

Ons betalingsverkeer verloopt over de beveiligde servers van Mollie Payments BV. Hierdoor kunt u op de volgende veilige manieren betalen:

  • iDeal
  • Bankoverschrijving
  • Paypal

Garantie
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel van deugdelijke kwaliteit moet zijn en moet voldoen aan de verwachtingen. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, zorgen wij voor een passende oplossing. Afhankelijk van uw artikel doen wij dit door vervanging of terugbetaling.

Klachten
Wij streven er altijd naar dat onze klanten voor de volle 100% tevreden zijn. Mocht u toch ergens ontevreden over zijn, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarin uw naam, telefoonnummer en bestelnummer. Voeg een duidelijke omschrijving van uw klacht en eventueel foto’s toe. Telefonisch de klacht doorgeven mag uiteraard ook, belt u dan op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur naar 0597 431313.
Wij zullen uw klacht binnen drie dagen in behandeling nemen. U ontvangt hiervan een ontvangstbevestiging.
Wanneer de klacht niet onderling opgelost kan worden, dan heeft u de mogelijkheid van bemiddeling door de Stichting Webshop Keurmerk. Leidt de bemiddeling niet tot het gewenste resultaat dan kan het geschil worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop van de SGC (www.sgc.nl)

Retourneren
Wanneer u een besteld product wilt retourneren, dan kan dit altijd binnen 14 dagen zonder opgave van reden. U dient het bestelde artikel in oorspronkelijke staat retour te zenden en alleen dan heeft u recht op restitutie van het aankoopbedrag.

Retourneren van haardhout en blokhutten kunt u op drie manieren:

  1. Wij geven onze transporteur opdracht om het product op te halen, u betaald dan € 75,- aan administratiekosten.
  2. U regelt zelf een transporteur die de goederen aan ons levert.
  3. U brengt zelf de goederen terug.

Contact
www.haardenhout.nl is de webshop van Vermeulen Steen en Hout
Lijnbaan 7
9672 BL Winschoten
0597431313
[email protected]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF