Overdag geniet je volop van je huis, interieur en natuurlijk je buitenruimte. Wanneer de avond valt, creëer je met goede verlichting comfort, veiligheid en sfeer. Binnenshuis maar zeker ook buitenshuis.

in-lite biedt je 12 volt buitenverlichting van eigen Nederlands ontwerp met hoogwaardige LED lichtbronnen en 5 jaar garantie. Duurzaam en energiezuinig dus.

Het grote voordeel van In-lite 12 volt buitenverlichting is dat je het zelf kunt aanleggen en aanpassen. Kies je voor een 230 volt systeem, dan moet er officieel een elektricien aan te pas komen. Daarbij is 12 volt laagspanning absoluut veilig

Veilig in het gebruik

De laagspanningskabels kunnen direct onder de bestrating verwerkt worden of in de borders worden bedekt met wat aarde. De laagspanningskabels zijn absoluut veilig, zelfs wanneer de kabel beschadigd zou raken. Ze hoeven dus niet, zoals bij kabels van 230 volt, minstens 60 centimeter onder de grond verwerkt te worden. Een geruststellende gedachte met spelende kinderen of gravende huisdieren in de buurt.

In-lite heeft heel veel verschillende soorten LED armaturen. Zo zijn er spots (mini scope en scope) voor het aanlichten van kleine bomen, maar ook de big scope om bomen die groter dan 3 meter zijn aan te lichten, zoals een dakplantaan. Heeft u een hele oude grote eik in de tuin, dan is de big nero de ideale lamp om deze uit te lichten.

Naast de buitenspots zijn er ook grondspots leverbaar, die je zowel in de bestrating, grind, grond of vlonder kunt integreren. Maar ook wand lampen (Wedge, Blink, Liv, Fish Eye, Ace Down, Sentina, Cubid, etc.) en staande lampen (Liv, Ace, Fish Eye, etc. )

Door het grote aanbod passen alle In-lite armaturen qua design bij elkaar.

in-lite

In-Lite Bert_9_450c_WEB

Snel te installeren

Het 12 volt buitenverlichting systeem is makkelijk en snel te installeren. Het helpt als je daarbij een lichtplan hebt. Met een lichtplan is het slechts een kwestie van het installeren van de transformator, het uitrollen van de kabel en het aansluiten van de verlichting op de vastgestelde plaatsen.

Het systeem kan eenvoudig uitgebreid worden door het splitsen en aankoppelen van kabels. Handig als je nog niet precies weet wat je wilt, maar wel alvast een begin wilt maken met je buitenverlichting. Uiteraard kun je ook een hovenier inschakelen voor het aanleggen van je 12 volt tuinverlichting. Hij of zij kan dan ook een lichtplan voor je maken.

Instellen naar wens

Je kunt je in-lite 12 volt tuinverlichting naar wens instellen; of deze vanzelf aan gaat als het donker wordt en hoeveel uur je deze vervolgens wilt laten branden.

12-volt-tuinverlichting

InLite Nieuwegein_9_32-3low res

FUSION60STONE_WEB

Mini-Scope_49 zonder buren en kabels